Chorus - partener Himel

Parteneri Himel
26.04.2024

Chorus devine oficial distribuitor de produse marca HIMEL - un producător și furnizor global de produse electrice solide, fiabile si sigure.

Himel este producător și furnizor global de produse electrice pentru Distribuția Electrică cu Tensiune Redusă, Distribuția Finală, Managementul Energiei, Controlul și Protecția Motoarelor, Componente Industriale și Oferte Electrice pentru Acasă. Cu o prezență în peste 50 de țări este lider în produse electrice cu valoare adăugată pentru sectoarele rezidențial, comercial, industrial și utilități.

Himel apreciaza oportunitatea de a lucra cu oricine, indiferent de dimensiunea afacerii lor. Portofoliul Himel oferă produse de cea mai bună calitate, în conformitate cu standardele internaționale și la prețuri competitive. Relațiile cu Himel se bazează pe încredere reciprocă puternică cu toți cei implicați - inclusiv parteneri, distribuitori, furnizori, clienți și angajați - care oferă satisfacție de 100%.

Global

Prin prezența globală și tehnologia de vârf, Himel oferă soluții accesibile și fiabile pentru clienții din peste 50 de țări, pe diferite continente

Fiabil

Ca producător și furnizor multinațional de produse electrice, Himel apreciază încrederea pe care clienții și partenerii o au în soluțiile lor. De aceea, produsele vin cu garanția fiabilității absolute.

Accesibil

Suntem convinși că funcționalitatea și disponibilitatea produselor fiabile nu trebuie să vină la un preț mare. Oferim clienților produse de calitate la un cost accesibil.

Sursa: www.himel.com

Alte articole populare

Functionalitatile Flexo

Comutatoarele, prizele și accesoriile modulare reprezintă soluții versatile...

Parteneri Himel

Achizitii prin SEAP

Chorus Research Engineering Distribution SRL este prezent in S.E.A.P...

SEAP Chorus
EAE-imagine

Chorus - partener EAE Technology

Grupul de companii EAE are peste 2.500 de angajați la nivel global...

Parteneri EAE Technology