Chorus - partener EAE Technology

Parteneri EAE Technology
01.02.2024

Grupul de companii EAE are peste 2.500 de angajați la nivel global, iar produsele EAE sunt utilizate în peste 100 de țări. EAE Group dispune de peste 30 de patente, 300 de mărci și 100 de designuri industriale.La EAE Technology, se ofera soluții inovatoare și cu valoare adăugată pentru aplicații KNX. Toate produsele sunt proiectate, dezvoltate, fabricate și testate în sediul din Istanbul, Turcia. Produsele EAE Technology respectă și vor respecta întotdeauna standardele internaționale deschise precum KNX, DALI și TCP/IP.

EAE Technology este membru al Asociației KNX și un centru de formare KNX autorizat din 2012.

Producție

Având avantajul de a fi un producător global, EAE Technology poate face investiții semnificative, având acces la noi piețe. În producția EAE se folosesc tehnologii noi și tehnici de producție avansate. EAE Technology adoptă tehnica „PRODUCȚIE SIMPLĂ” în procesul său de producție și își crește constant conștientizarea personalului prin organizarea regulată a cursurilor de formare.

Modelul și conceptul de „producție simplă” sunt luate ca bază în timpul producției. Astfel, se urmărește minimizarea risipei nejustificate și obținerea performanței, productivității și vitezei în producție. EAE Technology oferă un mediu de lucru sănătos și sigur angajaților săi, având certificatul de calitate ISO 9001:2015, recunoscut internațional.

Soluțiile oferite de inginerii și personalul tehnic din departamentul de inginerie satisfac cerințele specifice ale clienților, contribuind la satisfacția acestora.

Datorită eforturilor dedicate ale angajaților tehnici din departamentul de achiziții, care au o competență deplină în sectorul automatizării, prin achiziționarea materialelor la prețuri optime, produsele sunt vândute la prețuri competitive.

Sursa: https://www.eaetechnology.com

Produse

Vizualizeaza tot

Alte articole populare

Chorus - partener Himel

Chorus devine oficial distribuitor de produse marca HIMEL...

Parteneri Himel

Achizitii prin SEAP

Chorus Research Engineering Distribution SRL este prezent in S.E.A.P...

SEAP Chorus

Functionalitatile Flexo

Comutatoarele, prizele și accesoriile modulare reprezintă soluții versatile...

Parteneri Himel